Reacție din PSD, după campania opoziției: Blasfemie la adresa creștinilor. Așa a învățat Rareș Bogdan...

Deputatul social-democrat botoșănean a declarat astăzi că gestul celor care susțin și reprezintă partidele de Opoziție și mișcarea #Rezist este de o gravitate extremă din punct de vedere moral și aduce jigniri tuturor cetățenilor români creștini, mai ales că a avut loc la câteva zile după Sfintele Paști.

"Solicit Bisericii Ortodoxe Române să sancționeze public ponegrirea imaginii mântuitorului Hristos, utilizată în campania electorală de USR PLUS PNL și susținătorii lor de la #Rezist. Chiar dacă nu recunosc cei din Opoziție și adepții lor de la mișcarea #Rezist, toți românii și-au dat seama de ipocrizia și comportamentul de care sunt în stare acești oameni. Este o atitudine dezgustătoare, lipsită de rațiune și de blasfemie la adresa tuturor creștinilor din țara noastră și arată micimea acestor personaje care doresc să răstoarne ordinea morală și de drept a statului român și a Bisericii Ortodoxe Române", a declarat Răzvan Rotaru.

Parlamentarul botoșănean a anunțat că PSD nu va recurge la niciun fel de atac de acest fel în campania pentru alegerile europarlamentare, ci alături de colegii săi, va fi în mijlocul cetățenilor pentru a le prezenta ce a făcut PSD în cei doi ani și jumătate de guvernare pentru fiecare categorie socio-profesională.

"Să le fie rușine de nesimțirea morală de care au dat dovadă"

"Din păcate, o dată cu războiul fățiș declanșat de președintele Klaus Iohannis alături de susținătorii săi din mișcarea #Rezist și cei din USR PLUS PNL, țara noastră se află într-o permanentă stare de tensiune, creată artificial tocmai pentru a ajunge la putere prin orice mijloace. Acum, o dată cu această defăimare a simbolurilor creștinătății, ne-au arătat toți politicienii și cei din societatea civilă care îl susțin pe Klaus Iohannis ce caracter au și de ce sunt în stare. Să le fie rușine de nesimțirea morală de care au dat dovadă prin lansarea acestui atac prin batjocorirea Fiului lui Dumnezeu. Cetățenii nu ar trebui să uite cine a fost persoana care a promovat cu frenezie această mizerie de slogan și de limbaj suburban, de mahala la adresa social-democraților. Le spun că îl găsesc în fruntea listei de candidați a PNL la europarlamentare și îl cheamă Rareș Bogdan. Așa a învățat dânsul să educe oamenii care urmăreau emisiunile sale", a subliniat deputatul social-democart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel