Reacția adorabilă a unui câine după ce stăpânul său a adoptat un vițel. "Nici măcar nu se uită la mine!"/VIDEO

captură video
captură video

Plânsul și oftatul animalului au devenit virale.

Un clip de-a dreptul amuzant a devenit viral peste noapte după ce, inițial, a fost postat pe TikTok. Un bărbat și-a filmat câinele pe locul din față al camionetei după ce a luat în spate și un vițeluș pe care a continuat să-l mângâie tot drumul, gest care l-a nemulțumit profund pe Bandit. În imagini se poate vedea clar atitudinea de sfidare a patrupedului atunci când stăpânul îi vorbește. Câinele îl ignoră total, ba mai mult - scâncește și oftează de supărare precum un om. Este, evident, gelos pe noul intrat în "familie"!

@pubity Bandit didn’t acknowledge the baby cow a single time ???????????? #Pubity (@Jeffori via @collab ♬ original sound - Pubity

Ceea ce sporește comicul de situație este reacția neașteptată a câinelui, care pare să înțeleagă cu adevărat ceea ce i se spune și să răspundă la emoțiile stăpânului său într-un mod uimitor de apropiat de comportamentul uman. În timp ce acesta filmează, camera se îndreaptă și către bancheta din spate a mașinii, unde se află vițelul proaspăt intrat în familia și gospodăria bărbatului.

Internauții au reacționat pe măsură: "Uită-te la el cum oftează și bodogănește ca un om!", "Îl tratează cu spatele!", "Îi dă tratamentul tăcerii", "Bine îți face Bandit! Dragostea nu se împarte la doi!" - sunt doar câteva dintre comentariile celor care au vizionat clipul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel