Reacția adorabilă a unei cățelușe după ce stăpâna i-a spus că este cea mai frumoasă. Clipul a devenit viral pe TikTok

foto: Freepik, imagine cu caracter ilustrativ
foto: Freepik, imagine cu caracter ilustrativ

O cățelușă adoră să i se spună că este... frumoasă!

O tânără din Sydney, Australia, a căpătat notorietate pe TikTok după ce a distribuit un videoclip în care îi spune cățelușei sale, Honey, că este "cea mai frumoasă din lume". Sarah Lawther, stăpâna cățelului din rasa Staffordshire Bull Terrier, a filmat momentul în care își declară public dragostea pentru prietena ei necuvântătoare. Dar cu adevărat impresionantă este reacția animalului care, la auzul acestor cuvinte, începe să dea puternic din coadă, se bucură și, mai mult, scâncește șu scoate sunete ciudate, semn că îi face plăcere să audă astfel de cuvinte.

@sarahlawther Heart officially melted ❤️ Honey has the sweetest soul ✨???? #cute #fyp #puppylove #staffylove ♬ original sound - Sarah Lawther

Videoclipul a cucerit inimile internauților și s-a viralizat rapid viral, adunând peste patruzeci de milioane de vizualizări pe TikTok. Într-un interviu acordat Fox News, Sarah Lawther a dezvăluit că Honey a avut întotdeauna o atracție deosebită față de conversațiile între oameni și că deseori obișnuia să se infiltreze în dialogul stăpânilor și să scoată sunete care imitau tonalitatea vocii stăpânei, încercând să strige, să plângă și chiar să cânte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel