Candidat USR, asaltat de critici: Mesaje foarte dure. ”Noi pe Clotilde Armand o respectăm”

foto: Facebook Dragos Ioan Coste
foto: Facebook Dragos Ioan Coste

Candidatul USR pentru Senat Dragoș Ioan Coste a scris în anul 2013 un mesaj dur despre situația României, pe grupul Mișcarea Populară. 

UPDATE: În urmă cu puțin timp, candidatul USR și-a șters și pagina de Facebook. 

Aflat în mijlocul unor adevărate controverse din cauza mai vechilor sale postări pe Facebook, dar și a unor comentarii recente, el și-a șters contul de Facebook. Nu și pagina de Facebook. 

El a scris, recent, pe respectiva pagină de Facebook: ”Ma uit si vad ca Dragnea poate ajunge premier. Am exagerat cu ce am scris. Imi dau seama ca am gresit. Dar, spre deosebire de majoritatea politicienilor din Romania pot sa recunoasc atunci cand gresesc si sa imi cer scuze romanilor cinstiti. Nu corupților din PSD.”

VEZI ȘI: Candidat USR: Românii, înapoiați, împuțiti și buni de nimic. Ivan: Aștept comentarii cât mai virulente

Mesajele pe care le-a primit sunt foarte dure. 

(w670)

(w670)(w670)

Și acestea sunt doar comentariile la o postare. Pagina sa de like-uri a fost asaltată de mesaje dure:

- si sincer prin ura ta, prin etichetarile tale , parca l-am vedea pe basescu, cand ne convingea ca fara el suntem pe corabia pierduta ! Pacat parca partidul tau promitea ceva !!! 

- Ba, cred ca tu ești singurul care este înapoi cu 300 de ani.

- nu meriti votul meu!Pacat, parca vroiam sa votez cu USR
 
- Pentru Nicușor Dan, Uniunea Salvați România am un mare respect pentru lupta de transee pe care a dus-o cu hotii din primarii si nu numai. Am avut placerea si onoarea sa discut de cateva ori cu el. La alegerile locale am fost observator din partea USB si m-am asigurat ca la mine in sectie nu se fura. Am cerut ca fiecare vot sa fie deschis in fata noastra de catre presedintele de comisie. Mi s-au opus 12 oameni dar pana la urma, tot ca mine a iesit.
Cu toate acestea nimeni nu poate gira mai mult de propria-i persoana. Orbiti de propriile frustrari si neputinte, complexe sau traume din copilarie, ori poate pur si simplu niste boli psihice, dezaxati de genul lui Dragos Ioan Coste intai arunca cu laturi in parinti, in bunici, in orice roman pentru ca apoi sa vina sa le ceara senin votul, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
 
- Stimate daca asa parere ai despre Romania si poporul tau, candidatul cui vrei sa fii ? parca semeni cu pilda din biblie in care spune despre un anume OM :frica de " Dumnezeu " nu avea si de oameni nu se temea ... iar spre cultura ta.. HRISTOSUL a fost unul singur, plurarul pe care-l folosesti in indemnul tau de a vota cristosi, este o blasfemie... si sigur nici tu nu vei face o exceptie "cum faci asa primesti "... precis de asemenea oameni care sa ne reprezinte NU AVEM NEVOIE !!!!!
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel