Reacție acidă din PNL, după ce Dragnea ia în calcul moţiunea de cenzură

Vicepreșeintele PNL, Mihai Voicu, a comentat, luni, la RFI, în termeni acizi intenția preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, de a se întâlni la începutul acestei săptămâni cu copreşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru a discuta despre eventualitatea depunerii unei moţiuni de cenzură.


"Performanța guvernului nu se măsoară în percepțiile d-lui Dragnea. Nu se măsoară în percepțiile aproape nimănui, ci se măsoară în date, în indicatori economici. Din acest punct de vedere, atât creșterea economică, producția industrială, inflație, toți indicatorii sunt de partea Guvernului Cioloș, nu de partea Guvernului Dragnea.

Pentru PSD este un lucru normal să se gândească altfel, pentru că guvernul Cioloș reprezintă tot ce poate fi mai diferit de PSD: corectitudine, lucruri spuse și făcute, corupție zero, sunt elemente pe care PSD nu le poate înțelege și nu se poate adapta la ele. De aceea e un lucru la care ne așteptam. În fond, lucrurile trebuie tranșate într-un fel", a declarat, luni, Mihai Voicu, care însă susține că șansele unei astfel de moțiuni ar fi destul de mici. "PSD și Guvernul Cioloș sunt două entități diferite din punct de vedere al viziunii și a valorilor", a mai spus liderul PNL.

Cioloș, în continuare premier după alegerile parlamentare. Ce spune Voicu

Mihai Voicu a explicat și care este ținta PNL la alegerile parlamentare. 

„Obiectivul PNL-ului în cazul alegerilor parlamentare este unul extrem de simplu şi anume acela de a forma Guvernul. Cu ce scor se întâmplă acest lucru asta rămâne de văzut. Însă este absolut clar că alegerile parlamentare din toamnă trebuie să rezulte într-un Guvern în care PNL să aibă un rol hotărâtor, chiar dacă acest lucru se poate întâmpla în continuare cu un prim-ministru ca Dacian Cioloş, numai că trebuie să se producă un transfer către un Guvern politic sau majoritar politic", a spus liberalul, subliniind că, în opinia sa, Dacian Cioloş ar putea fi „un foarte bun prim-ministru în continuare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel