Alegeri locale 2016: Reacția lui Radu Tudor, după declarația recentă a lui Tăriceanu

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, comentează în legătură cu afirmațiile recente ale copreședintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, potrivit cărora exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei, menționând însă că soluția ar fi susținerea unui candidat unic, împreună cu PSD.

 
 

"Probabil cea mai bună soluție ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuții în momentul de față și cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de față, din ce am văzut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum știți, nici eu nu anunț acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuțiile pe care le-am avut", , iar în ceea ce privește persoana mea sigur că s-au mai făcut speculații, se fac, nu candidez", a precizat, luni, Tăriceanu, într-o conferință de presă.

Radu Tudor comentează pe blogul personal afirmația lui Călin Popescu Tăriceanu, apreciind că liderul ALDE anunță "lovitura" pentru UNPR. 

"Tăriceanu a reiterat faptul că el nu doreste să candideze pentru Capitală si a lăsat de înteles că doar PSD si ALDE vor sustine un candidat, UNPR fiind înlăturat din această aliantă", a scris Radu Tudor.

[citeste si]

Reamintim că în urmă cu doar o zi, preşedintele executiv al social-democraților, Valeriu Zgonea, declara la Alba Iulia, că PSD are o şansă 'după foarte mulţi ani' să câştige Primăria Generală a Capitalei cu un candidat social-democrat, nu cu unul independent susţinut de partid. 

Citește și: Zgonea: PSD nu are nevoie de ALDE sau UNPR în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel