Urmărește emisiunea live


Reacția lui Emil Boc după ce Vasile Blaga l-a invitat să demisioneze din PDL

Emil Boc i-a răspuns lui Vasile Blaga după ce acesta din urmă l-a invitat să își dea demisia din PDL, dacă tot susține un candidat dintr-un alt partid la alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: Pe cine susține Mircea Badea la prezidențiale-DOVADA foto

Vasile Blaga făcea referire la faptul că Emil Boc și-a declarat susținerea față de Elena Udrea.

Primarul Clujului a precizat că nu are de ce să își dea demisia și a spus că preferința sa pentru candidatul la prezidențiale nu s-a schimbat: "Vă repet. Adversarul meu este USL -ul, nu în partea Dreaptă sunt adversarii mei. Opțiunea mea mi-am exprimat-o, rămâne valabilă și acum".

Emil Boc a spus că și-a schimbat opțiunea pentru Klaus Iohannis spre Elena Udrea, pentru că: "la acea vreme nu erau anunțați toți cadidații pentru alegerile prezidențiale. Elena Udrea a fost un membru în Guvernul pe care l-am condus. O cunosc cel mai bine dintre toți candidații. Știu că are experiență administrativă. Proiectele pe care le-a realizat stau mărturie în acest sens. Știu că poate fi un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta, iar această campanie electorală are nevoie de un adversar redutabil la adresa lui Victor Ponta".

El crede că România este pregătită pentru un "președinte femeie". "De ce nu. Orice drum începe cu primul pas. De ce să nu poată ajunge în România o femeie președinte. Trebuie să renunțăm la prejudecăți și să votăm omul în funcție de ce spune, de ceea ce a făcut și de proiectul pe care îl are", a adăugat Emil Boc, scrie ȘtirideCluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel