Reacția lui Cătălin Ivan după ce PNL a trecut prin unanimitate la PPE

Catalin Ivan
Catalin Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a reacționat după ce PNL a trecut, în mod oficial, la PPE, prin vot dat în unanimitate. 

Cătălin Ivan susține că formarea delegației române a Partidului Popularilor Europeni, care va cuprinde PDL, PMP și PNL, înseamnă formalizarea alianței dintre liberali și „oamenii lui Băsescu".

Europarlamentarul Cătălin Ivan afirmă că, în cele din urmă, alianța dintre PNL, PDL și PMP îl va susține pe Traian Băsescu pentru funcția de premier.

VEZI și: Aderarea PNL la PPE, votată în UNANIMITATE

"Alianța dintre PNL și oamenii lui Băsescu este deja în curs de formalizare și nu doar o ipoteză. Cei din PDL, din PMP și, mai nou, din PNL, vor face cu toții parte din grupul popularilor europeni și vor forma delegația română a PPE. Iar constituirea grupului comun al europarlamentarilor Partidului Popularilor Europeni din România este parte a planului de apropiere de Traian Băsescu. Pe zi ce trece, pașii acestui plan stabilit dinainte devin din ce în ce mai clari. Întâi, liberalii au rupt USL și au ieșit de la guvernare. Apoi, au anunțat fuziunea cu PDL și decizia de a trece la PPE, care automat înseamnă și alianță cu PMP. Probabil că ultimul pas va fi susținerea lui Traian Băsescu pentru funcția de premier. Toți pașii de până acum duc înspre această direcție", susține europarlamentarul Cătălin Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel