EXCLUSIV  Reabilitarea termică a caselor. Daniel Tudorache: Începem în 2019

Mihai Ciobanu / 26 dec 2018 / 09:46 Salveaza PDF Comentarii
Case - blocuri
Case - blocuri

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Bucureştiului anunţă demararea, de anul viitor, a unui amplu program de reabilitare termică a caselor din sector. 

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, anunţă demararea unui proiect unic la nivel naţional, şi anume reabilitarea termică a caselor din sector, cu fonduri de la bugetul local. Primarul a făcut acest anunţ în cadrul unui interviu acordat DC News, în care a explicat faptul că în 2019, după ce se va finaliza 100% programul de reabilitare termică a blocurilor, vor intra în program casele. 

"În 2019 începem reabilitarea termică a caselor, după ce terminăm blocurile. Aceasta pentru că şi ei plătesc taxe şi impozite, deci nu putem să-i sprijinim doar pe cei care locuiesc la blocuri. Începem cu licitaţia şi până la sfârşitul anului 2019 vom începe să reabilităm primele case din Sectorul 1 şi din ţară. Pentru că este un proiect în premieră pentru România. Este mult mai greu, dar nu putem să nu-i ajutăm şi pe cei care locuiesc la case, nu doar pe cei de la bloc", a explicat primarul Daniel Tudorache. 

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de către primarul Daniel Tudorache:

 

Vezi şi: Olguţa Vasilescu, operaţie în vacanţa de Crăciun

Chefi la cuțite, ediţie incendiară de Crăciun. Horia Brenciu, în juriu


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28