Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Reabilitarea lifturilor, Bucureşti. Tudorache: Sunt probleme cu siguranţa cetăţenilor

Bucuresti, blocuri locuinte
Bucuresti, blocuri locuinte

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre un proiect important pentru cei care locuiesc la bloc. 

Primarul Daniel Tudorache a oferit detalii despre un important proiect derulat de către Primăria Sectorului 1, şi anume modernizarea lifturilor din imobilele aflate în sector. Vorbim despre un proiect realizat în premieră, Sectorul 1 fiind primul în care se realizează o astfel de investiţie.

"Ne aflăm în procedura anterioară demarării efective a lucrărilor şi pot spune că undeva în luna octombrie-noiembrie 2019 începem reabilitarea lifturilor. Am identificat circa 920 de blocuri care pot intra în acest program - zic pot intra pentru că sunt şi lifturi care au fost reabilitate de către cetăţeni, iar acolo unde s-a intervenit de către ei şi nu mai necesită să investim, nu mai cheltuim niciun ban. Noi schimbăm elementele de la lifturi acolo unde este cazul. Sunt probleme cu siguranţa cetăţenilor. Ele au o durată de viaţă. Sunt blocuri făcute acum 50-60 de ani şi dacă nu s-a intervenit trebuie să intervenim noi. Totodată vorbim şi despre un consum mai mic de energie, pentru că alte motoare existau cum 50 de ani, iar acum sunt elemente noi care au adus îmbunătăţiri. E benefic tot pentru cetăţeni, pentru că ei plătesc curentul", a declarat primarul Daniel Tudorache. 

Urmăreşte, aici,declaraţiile făcute de către primarul Daniel Tudorache:

 

Vezi şi: Pleșoianu: Dragnea nu ar trebui să-i ceară lui Mircea Badea așa ceva

Familia Regală a României, activități în 2018. Care au fost premierele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel