EXCLUSIV  Reabilitare blocuri. Daniel Băluță, primarul Sectorului 4: Vă dau vești bune

Daniel Băluță a vorbit la DC News despre reabilitarea blocurilor. Primarul Sectorului 4 a oferit ultimele informații și le-a dat o veste bună cetățenilor.

„În acest moment montăm schele. Profităm de faptul că vremea este bună. Avem bani pentru lucrul acesta. Avem alocați 165 de milioane de lei pentru anul 2018, respectiv 2019. Avem aprobate încă 9 linii de finanțare prin programul operațional regional, deci bani europeni. Repet, 96 de blocuri sunt în total. 

Începând de anul acesta le demarăm și pe ele. Eu m-am angajat că voi reabilita un număr de minim 400 de blocuri și sunt convins că voi atinge acest target până la finalul mandatului”, a declarat Daniel Băluță la DC News.

Întrebat dacă speră să atragă și fonduri europene în timpul mandatului, primarul Sectorului 4 a precizat că: „vă dau vești bune. Am atras, așteptăm să ne aprobe finanțarea, documentația este bună și este validată de Ministerul Dezvoltării. Pentru reabilitarea termică sunt în jur de 24 de milioane de euro. Pentru zona defavorizată din Sectorul 4 am obținut un GAL de aproximativ 5 milioane de euro. Pentru programul național de dezvoltare locală, prin acest program, un număr de 24 de unități școlare beneficiază de finanțare. Vorbim de lucruri semnate. Nu vorbim de intenții, vorbim de lucruri semnate.

Ca să fiu credibil, poate îmi revine obsesiv această idee, dar experiența ultimilor doi ani m-a marcat foarte mult. Sunt convins că oamenii nu mai cred până nu văd. Ei așteaptă să vadă blocurile anvelopate, școlile modernizate, drumurile lărgite, cum cresc locurile de parcare. Orice aș spune că intenționez, că îmi doresc, oamenii am sesizat, nu doar în ceea ce mă privește pe mine, în general, oamenii așteaptă doar rezultate și nu vorbe”, a conchis Daniel Băluță la DC News.

[citeste si]

Interviul integral poate fi vizionat AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel