Rețeaua Regina Maria, abonamentele de sănătate susțin expansiunea și în 2017

Bilanțul investițiilor realizate de Rețeaua de sănătate REGINA MARIA în perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro. Furnizorul medical privat are 37 de locații proprii, peste 2 milioane de pacienți și peste 400.000 de abonați corporate. Până în anul 2020, Regina Maria vizează dublarea cifrelor, atât pentru numărul de locații și de pacienți, cât și pentru portofoliul de abonați.

Care este secretul acestei extinderi pe piața din România? Fady Chreih, CEO al Rețelei REGINA MARIA, a explicat strategia grupului.

"Un procent semnificativ din sumele investite, anual, de către REGINA MARIA, este susținut de veniturile obținute din abonamentele medicale. În 2016, segmentul corporate a reprezentat 30% din totalul cifrei noastre de afaceri de 91 de milioane de euro. După 21 de ani de abonamente medicale, putem afirma cu tărie că sistemul medical din România s-a dezvoltat direct proporțional cu cererea pentru aceste pachete de prevenție. Reinvestind constant veniturile obținute și din abonamente am putut să deschidem mai multe locații noi, să aducem aparatură modernă în locațiile din Rețea și să îi convingem pe medicii buni să rămână în țară. Toate, în beneficiul direct al pacienților noștri. 
Avem clienți în principalele județe ale țării și fiecare dintre ei ne este partener în acest demers de dezvoltare și modernizare a infrastructurii medicale. Abonamentele medicale înseamnă o investiție pe termen lung pe care companiile o fac pentru starea de bine a angajaților, dar și pentru sănătatea din România, în general", punctează Fady Chreih, CEO al Rețelei REGINA MARIA.

Cea mai mare creștere a portofoliului

Anul trecut, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA a înregistrat cea mai mare creștere a portofoliului de pachete medicale, de peste 20%, cu 10% peste valoarea bugetată. Iar acest succes se reflectă și în investițiile pe care furnizorul medical le are în plan pentru anul în curs.

În 2017, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA are în derulare 18 proiecte de dezvoltare, constând în extinderi, relocări și modernizări ale locațiilor existente, achiziții, dar și proiecte greenfield. 

Extinderea Rețelei rămâne un obiectiv strategic pe termen lung al companiei. Astfel, de la începutul anului, REGINA MARIA a marcat deschiderea a trei locații noi doar în București: Policlinica Victoria, Laboratorul Central și Policlinica Perla. Ultima dintre acestea a fost inaugurată în urmă cu o săptămână și pune la dispoziția pacienților 13 cabinete, 20 de specialități medicale și o echipă formată din peste 30 de specialiști.

Profitul din abonamente, reinvestit și în retenția cadrelor medicale

În contextul unui exod masiv al medicilor , Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, dar și alți furnizori privați, s-au implicat într-un proces de încetinire a acestui fenomen, investind constant în modernizarea mediului de lucru și în educația specialiștilor.

În prezent, REGINA MARIA are peste 3500 de angajați, dintre care 1700 sunt medici, mulți dintre ei recunoscuți pentru performanțele lor la nivel național și european. În 2016, compania a creat 700 de locuri noi de muncă, iar obiectivul pentru acest an este o creștere de aproximativ 15% a numărului total de angajați, în funcție de extinderile planificate. Astfel, REGINA MARIA estimează pentru 2017 un număr de 600 de locuri noi de muncă în întreaga Rețea. Un aport consistent în îndeplinirea acestui obiectiv îl va avea deschiderea spitalului din Cluj Napoca, o investiție totală de 15 milioane de euro, care va crea și 300 de locuri noi de muncă.

REGINA MARIA se implică activ și în pregătirea medicilor. În cadrul Ponderas Academic Hospital funcționează singurul centru de training din sistemul privat pentru chirurgie laparoscopică. Acesta oferă cursuri practice și teoretice atât pentru medicii români, cât și pentru cei din străinătate, până acum asigurând pregătirea a peste 2.000 de medici.

Totodată, Rețeaua REGINA MARIA este principalul susținător al Clubului Regal al Medicilor, o asociație profesională de elită, care până în prezent a oferit acces la cursuri de perfecționare pentru 200 de medici, și a organizat congrese și conferințe medicale la care au participat peste 2200 de specialiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2023 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1