EXCLUSIV  RCA, dispută între asiguratori şi service-urile auto. Cristian Roşu: Lucrurile sunt foarte complicate. Cetăţenii sunt cei care suportă

Accident - foto ilustrativ
Accident - foto ilustrativ

Cristian Roşu, vicepreşedinte al ASF a acordat un interviu DC News în care a abordat şi tema disputei dintre companiile de asigurare şi service-urile auto, atunci când vine vorba despre RCA. 

"Lucrurile sunt destul de sensibile şi foarte complicate. În primul rând, sunt nişte prevederi legislative care – iar aici mă refer la asiguratori – dacă asiguratorii vor urma procedurile şi paşii stabiliţi de lege, cu siguranţă o parte consistentă din acest conflict se va aplatiza şi nu va mai exista.

Pe cale de consecinţă, vor interveni şi service-urile care vor vedea că ritmicitatea de achitare şi de rezolvare a procedurilor de daunalitate se vor respecta, şi ei probabil că vor avea un recul şi vor intra într-o altă abordare şi într-o stare de normalitate. A fost o luptă de orgolii care nu a dus la nimic bun şi din care, până la urmă, tot cetăţeanul obişnuit a trebuit să suporte", a explicat Cristian Roşu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel