EXCLUSIV  RCA, dispută între asiguratori şi service-urile auto. Cristian Roşu: Lucrurile sunt foarte complicate. Cetăţenii sunt cei care suportă

Mihai Ciobanu / 28 sep 2019 / 11:27 Salveaza PDF Comentarii
Accident - foto ilustrativ
Accident - foto ilustrativ

Cristian Roşu, vicepreşedinte al ASF a acordat un interviu DC News în care a abordat şi tema disputei dintre companiile de asigurare şi service-urile auto, atunci când vine vorba despre RCA. 

"Lucrurile sunt destul de sensibile şi foarte complicate. În primul rând, sunt nişte prevederi legislative care – iar aici mă refer la asiguratori – dacă asiguratorii vor urma procedurile şi paşii stabiliţi de lege, cu siguranţă o parte consistentă din acest conflict se va aplatiza şi nu va mai exista.

Pe cale de consecinţă, vor interveni şi service-urile care vor vedea că ritmicitatea de achitare şi de rezolvare a procedurilor de daunalitate se vor respecta, şi ei probabil că vor avea un recul şi vor intra într-o altă abordare şi într-o stare de normalitate. A fost o luptă de orgolii care nu a dus la nimic bun şi din care, până la urmă, tot cetăţeanul obişnuit a trebuit să suporte", a explicat Cristian Roşu, vicepreședintele Autorității de Supraveghere Financiară.

VIDEO: 


Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23