Răzvan Theodorescu, confesiune în direct la TV. Lucian Bolcaș, reacție

Academicianul Răzvan Theodorescu și-a exprimat, joi seară, în direct la România TV, dorința de a-l vedea pe fostul președinte Traian Băsescu membru în viitorul Legislativ, fapt care generat o reacție aprinsă din partea avocatului Lucian Bolcaș. 

"Vă fac aici o confesiune de om bătrân. L-am criticat tot timpul pe dl Băsescu. Vă spun solemn că doresc să fie în Parlament și să fie o voce în Parlament, că va fi. Pentru că a început să vadă lucrurile ca noi cetățenii care criticăm. Recunosc în ceea ce spune opinii de-ale mele. E trist pentru mine, dar asta e realitatea", a spus academicianul Theodorescu, invitat în emisiunea moderată de Victor Ciutacu.

Răzvan Theodorescu a explicat că are această dorință deoarece "PSD tace într-un chip care pe el îl uluiește" și pentru că nimeni nu spune despre guvernul actual că este unul mediocru, că peisajul este gri...

Avocatul Lucian Bolcaș, invitat în aceeași emisiune, a reacționat dur: "Și credeți că o să mai continue și în Parlament așa? Ce să caute Băsescu în Parlamentul în care a vrut să arunce peste balustradă 322 de de deputați? Ce să caute Băsescu în Parlamentul în care a vrut să desființeze Senatul? Și el să candideze pentru senator!?. Sfântă mare nerușinare! D-le profesor, să ne aducem aminte de o emisiune de acum câteva luni, când am spus că Băsescu minte și când spune adevărul, pentru că adevărul ăla îl folosește în interesul lui", a comentat Bolcaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel