Răzvan Theodorescu: Băsescu vrea ca aceşti 10 ani de catastrofă să fie continuaţi

Academicianul Răzvan Theodorescu consideră că președintele Traian Băsescu are un motiv pentru care își dorește ca anii "de catastrofă" din mandatul său la Palatul Cotroceni să fie continuați.

În radiografia principalilor "luptători" pentru scaunul de la Controceni pe care academicianul Răzvan Theodorescu a realizat-o pentru www.ring.ro, fostul ministru crede că Elena Udrea ar putea fi un candidat mai incomod pentru Victor Ponta, dar candidatul ACL, Klaus Iohannis, "va ajunge, pe lângă domnul Ponta, în turul doi, datorită sprijinului de partid". 

În privinţa jocurilor din spatele numelor lansate în competiţie, academicianul Theodorescu crede cu tărie că „lupta este Băsescu plus ACL împotriva PSD. Băsescu vrea ca aceşti 10 ani de catastrofă să fie continuaţi pentru că el este convins că au fost minunaţi", a precizat Răzvan Theodorescu pentru sursa citată.

Totodată, academicianul a mărturisit că încă nu a decis cu cine va vota la alegerile prezidențiale, o hotărâre definitivă urmând să o ia abia după confruntarea finală.

"Dintre toţi, Ponta m-a convins cel mai mult, dar aştept confruntările finale. Dacă mă voi duce la vot, am să votez cu cel care mă va convinge în confruntarea finală", a mai spus Răzvan Theodorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel