Răzvan Sava (PNL), ales viceprimar al Capitalei

Consilierul municipal al PNL Răzvan Sava a fost ales viceprimar al Capitalei, la şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) de miercuri.

Pentru acest post a fost propus şi consilierul municipal PMP Lucian Iliescu. Propunerea nu a întrunit decât nouă voturi 'pentru'.

Pe ordinea de zi a şedinţei se mai regăseşte un proiect privind desemnarea unui viceprimar pentru a exercita atribuţiile funcţiei de primar general al municipiului Bucureşti. Fostul primar general interimar al Bucureştiului, Ştefănel-Dan Marin, a declarat că a găsit 'haos' în urmă cu 70 de zile în Primăria Capitalei. În opinia sa, a fost un haos creat pentru a se acoperi anumite ilegalităţi. Fostul edil este de părere că unele dintre aceste ilegalităţi se produc în continuare.

El crede că, în urmă cu 70 de zile, consilierii municipali îşi aruncau unul altuia 'cartoful fierbinte'. 'După ce am vizualizat înregistrarea cu şedinţa de ieri am rămas uimit referitor la ce acuzaţii mi s-au adus', a declarat Ştefănel-Dan Marin.

El a spus că în privinţa RADET, lăsând la o parte discuţii, vizite, la un moment dat ajunsese 'să facă potecă' către Ministerul Energiei şi ELCEN. Potrivit fostului edil, această criză a fost artificial creată în ultima perioadă, s-a reuşit orientarea atenţiei către problema RADET, care nu este 'de azi, de ieri'.

El le-a mulţumit celor care l-au sprijinit în perioada de interimat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel