EXCLUSIV  Răzvan Prișcă, scor PNL la europarlamentare: Va fi la egalitate cu PSD

Răzvan Prișcă
Răzvan Prișcă

Prezent la interviurile DCNews, Răzvan Prișcă, deputat PNL, a vorbit despre europarlamentarele de anul acesta şi scorul PNL.

Cu mai puţin de un an înainte de europarlamentare, Răzvan Prișcă face estimări, în ceea ce priveşte scorul pe care Partidul Naţional Liberal l-ar putea obţine.

"Mi-e greu să fac estimări, acum. Nici nu am ajuns la mijlocul acestui mandat. PNL, în 2016, la locale, a scos un scor de 32%, iar PSD avea 33,5%. Peste trei - patru luni, la parlamentare, a fost un ecart de 26 - 27%.

De la un ecart de 1,5%, în iunie, s-a ajuns în noiembrie la unul de 27%. Lucrurile sunt dinamice şi se pot schimba într-o lună - o lună jumătate. Eu vă spun, subiectiv, şi sper ca la europarlamentare PNL să fie între 30 - 35%, cam la egalitate cu PSD. Acesta ar fi un obiectiv pe care eu l-aş stabili şi aş munci. Este strict subiectiv, nu mă bazez pe sondaje.

Trebuie să ne consolidăm ca principalul partid de opoziţie. Trebuie să fie un obiectiv pe termen mediu al PNL. Din păcate sau din fericire, PMP nu mai există, cred că vara asta va mai există" a declarat deputatul PNL, Răzvan Prișcă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel