EXCLUSIV  Vasile Blaga, șefie PNL. Prișcă: Cine are puterea în partid

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a vorbit, într-un interviu acordat DCNews, despre rolul lui Vasile Blaga în partid, dar și ce s-a întâmplat la ședința convocată de fostul șef al PDL.

Răzvan Prișcă a explicat care este poziția în PNL a lui Vasile Blaga după reactivarea politică în interiorul formațiunii. " (n.r. Vasile Blaga) Vine complementar la conducerea care există a partidului. Vine practic să pună un număr la conducerea partidului. Între lipitorii de afișe și președinte nu ar trebui să existe mare diferență pentru că toți trebuie să pună umărul. În primul rând există acest Birou Executiv care funcționează uneori bine, uneori mai puțin bine, dar funcționează de un an și ceva. Iar o decizie care s-a luat la Biroul Permanent Național de sâmbătă a fost de a se crea o echipă de management al campaniilor electorale formată din vreo 10 oameni, cei pe care i-ați văzut și pe presă. (...) A fost o soluție foarte înțeleaptă pentru că fiecare are o experiență și în campanie și în managementul politic și în managementul electoral și de aceea, puși cap la cap toți acești oameni cred că pot să facă o treabă bună. Vizavi de campania efectivă de la europarlamentare și prezidențiale, cine va fi managerul nu știu și cred că e prematur. (...) Toți sunt oameni politici foarte experimentați gen Vasile Blaga, Alina Gorghiu, Ghorghe Falcă, Marian Petrache", a declarat Prișcă.

"Nu știu dacă a fost cea mai inspirată alegere"

Referitor la întâlnirea lui Blaga cu aripa PDL din partid, Răzvan Prișcă susține că nu a fost vorba de o declarație de război făcută PNL-ului, dar nici o alegere inspirată. "A fost o întâlnire cu colegii din Partidul Democrat Liberal, o întâlnire cu cei proveniți din Partidul Democrat Liberal. Eu am fost invitat acolo și nu am putut să particip din motive personale, nu din alte motive, nu a fost nimic ostentativ. La sfârșitul acelei întâlniri nu am văzut o declarație de război, am văzut o declarație venită exact în siajul mesajului general al Partidului Național Liberal. Nu am văzut să se vorbească despre ruptură, despre facțiuni, despre fracțiuni. Cum a gândit domnul Blaga și care a fost strategia dânsului, ar fi bine să îl întrebați pe el. Discuțiile de acolo au fost colegiale (...) Nu știu dacă a fost cea mai inspirată alegere, cea mai inspirată decizie, dar nici nu i-aș da niște valențe de declarații de război", a mai spus liberalul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel