Răzvan Popa, replică dură pentru secretarul general PPE: Lor să le dea LECȚII

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susține că atacurile lansate la adresa Executivului de la București de Secretarul General al PPE, Antonio Lopez, sunt doar manifestări ale unei campanii electorale începute timpuriu de Popularii Europeni.

Răzvan Popa îi reamintește lui Antonio Lopez că cele mai multe guverne din statele UE sunt ale unor partide afiliate PPE și, dacă vrea să dea lecții cuiva, să le dea acestora. În opinia sa, eșecul politicilor de dreapta a dus la creșterea curentului antieuropean și populist în Europa.

"Declarațiile lui Antonio Lopez sunt doar rezultatul unei campanii electorale începute prea devreme de Popularii Europeni. Cei din PPE caută ținte false, în tentativa lor de rămâne la cârma Uniunii Europene. PPE a făcut o țintă nu doar din Guvernul de la București, PPE a făcut o țintă din România, și asta este profund incorect.

Îi amintesc lui Antonio Lopez că sunt multe guverne, în statele UE, conduse de partide afiliate PPE. Dacă Secretarul General al PPE se simte în postura de a da lecții, să dea lecții acestor guverne. Pentru că dacă UE are probleme, dacă există o creștere a populismului, după cum zice el, atunci vinovații principali sunt cei din familia Popularilor Europeni" afirmă Răzvan Popa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel