Răzvan Popa: Macovei și Preda, viitor politic închis. România, atacată în mod nedrept

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția asupra faptului că europarlamentari români, prin intervențiile anti-românești din plenul Parlamentului European, au afectat dezbaterea despre viitorul UE la care a luat parte președintele Klaus Iohannis.

”Astăzi, la dezbaterea despre viitorul UE, care a avut loc în Parlamentul European, din nou voci, așa cum sunt Monica Macovei și Cristian Preda, au încercat să discrediteze România. Este absolut revoltător că un român sugerează aplicarea unor sancțiuni împotriva propriei țări.

Astfel de intervenții anti-românești riscau să discrediteze chiar dezbaterea de astăzi. Discuția era despre viitorul UE, nu despre lipsa viitorului politic al Monicăi Macovei.

Știm că viitorul politic al lui Macovei și al celor ca ea, așa cum este și Cristian Preda, s-a închis. Nu poți ani de zile să minți la Parlamentul European despre propria țară și să mai ai vreun pic de credibilitate în fața românilor. Prin astfel de intervenții, așa cum a fost și cea de astăzi, imaginea României este atacată însă în mod nedrept” susține europarlamentarul PSD Răzvan Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel