Răzvan Popa, eurodeputat PSD: Opoziția iresponsabilă lansează teme false

Eurodeputatul PSD, Răzvan Popa, afirmă că ultimele atacuri ale lui Vasile Siegfried Mureşan la adresa premierului denotă abordări copilăreşti, dar în acelaşi timp dezvăluie şi obiectivul liberalilor de a crea teme false pe durata preşedinţiei româneşti a Consiliului Uniunii Europene.

„Vasile Siegfried Mureşan încearcă să creeze false teme de dispută, vine cu abordări copilăreşti la adresa Guvernului şi premierului, dar arată totodată, şi intenţia liberalilor de a crea subiecte defavorabile ţării, pe durata preşedinţiei româneşti a Consiliului Uniunii Europene. Opoziţia este incapabilă de dialog, sau măcar de o atitudine decentă, chiar şi în aceste şase luni de zile, când la ţara noastră se vor uita partenerii europeni.

Guvernul României va gestiona cu succes această perioadă şi sarcinile care îi revin. În timp ce unii vor face poze, greul acestei perioade va fi dus de Guvern. Cei din PNL, prin portavocea lor din Parlamentul European, ar trebui să susţină aceste eforturi, nu să le saboteze", susţine Răzvan Popa.

Vezi si: Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Dublul limbaj al unor politicieni nu e în favoarea României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel