Răzvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, anunță pe Facebook plecarea din guvern

Un ministrul din echipa condusă de premierul Victor Ponta anunță pe Facebook că pleacă din guvern.

"Am discutat astăzi cu prim-ministrul Ponta despre ceea ce urmează. Mi-a comunicat că îşi doreşte un nou concept: lipirea, din nou, a Departamentului pentru Energie la Ministerul Economiei şi numirea unui ministru politic", a scris Răzvan Nicolescu, sâmbătă, pe Facebook, potrivit romaniatv.net.

"I-am multumit pentru ca mi-a dat sansa sa fac ceva pentru Romania in aceste 10 luni. I-am comunicat ca nu ma intereseaza nici o alta functie publica in Romania si l-am rugat sa continue reformele incepute in energie: finalizarea straregiei energetice intrata in ultima sa faza, imbunatatirea eficientei companiilor de stat, cresterea transparentei si a integritatii, depolitizarea sectorului, atragerea tinerilor in administratia care gestioneaza sectorul energetic.

Despre bilantul acestor luni, despre reusite si nereusite, dar si despre planurile mele de viitor.....in urmatoarele zile.

Un lucru e cert: voi continua ca Presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Europene de Reglementare in Energie (ACER), mandatul pe care l-am primit de la Consiliu UE expirand in anul 2016. Aceasta pozitie nu are nici un fel de legatura cu sistemul de administratie din Romania".

Postarea ministrului delegat pentru Energie confirmă astfel că portofoliul creat în decembrie 2012 de PSD și deținut în prezent de către Răzvan Nicolescu se va desființa, după ce Victor Ponta va anunța noul Cabinet. 

"Mâine vom discuta despre structura Guvernului. Astăzi lucrăm la agenda de acţiuni prioritare pentru a o definitiva", a declarat, sâmbătă, Victor Ponta la sediul PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel