Răzvan Marin, transfer. Real Madrid îl poate ajuta pe român

razvan marin
razvan marin

Răzvan Marin e tot mai aproape de un transfer în Italia. Dorit insistent de Roma și Inter, Real Madrid îi poate da o mână de ajutor internaționalului nostru.

Astfel, portarul Alisson probabil va pleca la Real Madrid în iunie de la Roma. Suma obținută pe goalkeeper ar urma să fie folosită de AS Roma pentru a transfera un jucător de viitor, acesta fiind foarte probabil Răzvan Marin, informează GSP.

Formația din capitala Italiei are 5 nume de fotbaliști pe o listă scurtă, iar printre ele se numără și Răzvan Marin. Standard a refuzat deja o ofertă de 7 milioane și cere 10 în schimbul jucătorului de 21 de ani.

Ante Coric, Justin Kluivert, Răzvan Marin, Wilian Bianda şi Marko Johansson sunt jucătorii de viitor pe care vrea să-i ia AS Roma: "Orice zi poate fi decisivă pentru anunțul unuia dintre aceste transferuri", anunță și jurnaliștii italieni.

Răzvan Marin a cunoscut o ascensiune fulminantă de la transferul său de la Viitorul la Standard Liege. Titular incontestabil în naționala României, Marin este foarte apreciat în Belgia unde a câștigat Cupa cu Standard Liege.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel