Urmărește emisiunea live


Răzvan Marin, fotbalistul român al anului. Prima reacție

razvan marin
razvan marin

Fotbalistul echipei Standard Liege şi al reprezentativei României, Răzvan Marin, a declarat, luni seara, că este fericit şi mândru de faptul că a reuşit să câştige titlul de cel mai bun jucător al anului 2018.

"Sunt foarte fericit şi mândru că am reuşit să câştig acest premiu. Sunt onorat şi vreau să le mulţumesc atât colegilor de la echipa de club cât şi celor de la echipa naţională. Cu siguranţă tot timpul este loc de mai bine. Dar în primul rând îmi doresc să fiu sănătos, asta este cel mai important, iar apoi sunt sigur că vor veni toate celelalte lucruri. Acest premiu mă motivează să muncesc şi mai mult şi să demonstrez ce mai am de demonstrat. Nu îmi doresc decât ca următorul meu pas să fie într-un campionat cât mai puternic", a spus Marin.

Component de bază al echipei naţionale de seniori, mijlocaşul este eligibil pentru selecţionata Under 21, dar nu ştie dacă va fi în lotul României pentru Campionatul European de tineret de anul viitor. "Nu ştiu dacă voi fi la Campionatul European de tineret, nu am cum să spun acum pentru că mai este destul de mult timp. Sper însă ca selecţionerului Mirel Rădoi să îi fie cât mai greu să aleagă lotul pentru turneul final. Cred că avem o grupă grea acolo, consider că Franţa şi Anglia sunt favorite la câştigarea Campionatului European. Dar şi noi avem un grup foarte bun, un grup cu o calitate foarte mare. Dacă voi merge acolo cu siguranţă ne vom bate cu oricine", a mai afirmat fotbalistul.

Acesta a adăugat că îşi doreşte să se califice cu echipa naţională de seniori la EURO 2020. "Mi-ar plăcea foarte mult să jucăm acasă la EURO 2020, pentru că am avea foarte mulţi suporteri alături de noi. Îmi doresc să putem organiza aceste meciuri din cadrul EURO 2020, pentru că eu cred că nu este nimic sigur deocamdată", a precizat el.

Mijlocaşul formaţiei Standard Liege, Răzvan Marin, a fost desemnat jucătorul anului 2018 în cadrul Galei Fotbalului Românesc, eveniment care a avut loc, luni seara, în cadrul Bucharest Fashion Week.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel