Răzvan Lucescu, elogiat după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Bafetimbi Gomis, jucătorul lui Al Hilal, a avut cuvinte de laude pentru Răzvan Lucescu, după ce acesta a condus echipa la câștigarea Ligii Campionilor Asiei.

”Vreau să spun ceva referitor la antrenorul nostru. Eu cred că el are meritul principal pentru acest trofeu! Încă din prima zi în care a venit la echipă, mi-aduc aminte că eram în cantonament în Austria, ne-a zis că nu e suficiet să fim individual buni, ci trebuie să fim şi să gândim ca o echipă. A muncit atât de mult şi atât de bine la acest aspect, încât cred că aţi văzut astăzi cum am evoluat şi cum am pus în practică tot ceea ce ne-a învăţat”, a spus Gomis pentru Gazeta Sporturilor.

”E un antrenor foarte mare! Eu ţin să-i mulţumesc public, în faţa tuturor. Chiar dacă am evoluat la atâtea echipe bune şi am fost pregătit şi de alţi atrenori, el m-a făcut să înţeleg ce trebuie să joc, cum să joc pentru echipă, cum să joc fără minge. Repet ce am spus, acest trofeu e în principal meritul antrenorului nostru. Felicitări lui! A făcut o treabă grozavă, incredibilă. E un antrenor mare de tot”, a mai spus fotbalistul.

Al Hilal a obţinut calificarea la Campionatul Mondial al Cluburilor, după ce a câştigat Liga Campionilor Asiei. În turul secund, Al Hilal va întâlni campioana Africii, formaţia tunisiană Esperance Sportive de Tunis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel