Răzvan Țîru a murit. Alin Huiu, mesaj dureros: Luna viitoare avea meci

Alin Huiu, media managerul Superkombat, a transmis un mesaj după ce Răzvan Țîru, unul dintre cei mai promițători luptători de K1, a murit, într-un accident cumplit.

"Nu am mai scris de ceva vreme, însă acum, mai mult ca niciodată, îmi găsesc foarte greu cuvintele. Care oricum sunt de prisos. Mă inundă un val de sentimente pe care n-aș putea să le descriu. Poate e prea devreme sau e deja prea târziu să vorbesc despre asta, dar lumea trebuie să îl știe pe Răzvan așa cum a fost. Un luptător. Un sportiv a cărui scop principal era marea performanță. Iar pentru asta nu rata niciun antrenament. Până astăzi. Astăzi viața i s-a curmat în drumul de întoarcere spre București. Zilele viitoare trebuia să plece în cantonament la munte. Luna viitoare avea meci.

[citeste si]

Destinul a vrut însă altceva. Spiritul tău va rămâne veșnic alături de noi. Așa cum s-a întâmplat în ultimele luni, vom continua să îți fim a doua familie. Cu fiecare eveniment ne vom gândi la tine. Vei rămâne mereu în amintirea noastră. Ai fost primul produs al Academiei Superkombat. Eduard Irimia, Cezar Gheorghe, Leonard Doroftei, Gheorghe Simion, echipa de la Academia Superkombat, toți am crezut în tine. Am știut că ai un potențial imens și ți-au oferit toată încrederea, iar tu nu ai dezamăgit. De acum încolo, viitorii campioni vor crește în spiritul tău, iar tu, Răzvane, îi vei veghea de acolo de sus. Rămas bun, prieten drag!", a scris Alin Huiu pe Facebook

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel