Răzvan Cuc: Cătălin Drulă, un ministru incompetent sadea

Razvan Cuc: Încep să cred că dl Drulă nu s-a jucat suficient în copilărie și are nevoie de un loc de joacă online
Razvan Cuc: Încep să cred că dl Drulă nu s-a jucat suficient în copilărie și are nevoie de un loc de joacă online

Senatorul PSD, Răzvan Cuc,  revine cu noi atacuri la adresa lui Cătălin Drulă, după ce actualul ministru al Transporturilor își asumă o serie de proiecte moștenite de la cei care s-au aflat la conducerea Transporturilor. 

- V-am spus că Drulă nu știe decât să se joace pe Facebook? V-am spus! Iată că Ministerul Transporturilor nu a reușit să cheltuiască banii pe care i-a avut la dispoziție în prima jumătate a acestui an. De ce? Răspunsul e simplu: ministrul e un incompetent sadea!

- Până și șeful său, acel „zombie politic” după cum l-a alintat dl Drulă pe dl Cîțu mai demult, a trebuit să constate că transporturile nu au făcut nimic, au rămas cu o grămadă de bani și l-a tras de urechi pe zgomotosul progresist.

- În replică, dl Drulă a înșirat o serie de programe și proiecte cărora le-ar fi acordat atenția cuvenită, crezând că lumea nu știe că nu sunt proiectele lui. Sunt proiecte moștenite de la cei care au condus transporturile înaintea lui, proiecte aflate în executare și pe care, din fericire, dl Drulă nu a reușit să pună ranga pe ele.

- Iată câteva dintre aceste proiecte care nu au nicio legătură cu dl Drulă: centura Bacăului, drumul expres Craiova-Pitești, podul de la Brăila, viaductul de la Tălmăcel, lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda, nodul rutier de la Sebeș, terminalul de sosiri externe al aeroportului de la Timișoara. Lista este foarte lungă, găsiți proiectele pe pagina de Facebook a acestui personaj, se laudă cu ele, dar nu are nicio legătură cu acestea.

- Unde credeți că i-a răspuns dl Drulă șefului său? Pe Facebook, evident. Acolo unde orice este posibil: și să repari calea ferată, și să faci autostrăzi, și să construiești aeroporturi. Încep să cred că dl Drulă nu s-a jucat suficient în copilărie și are nevoie de un loc de joacă online. Poate acolo ar putea face puțină performanță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel