Răzvan Cuc, la Transporturi. Dragnea, prima reacție

Dragnea
Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a făcut declaraţii la încheierea şedinţei CExN în cadrul căreia s-au discutat nominalizările pentru Transporturi şi Dezvoltare. 

Liviu Dragnea a făcut o serie de aprecieri la adresa nominalizării pentru Ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care a mai ocupat acest post.  "Răzvan Cuc a avut un mandat foarte bun la Ministerul Transporturilor. Atunci şi-a dat demisia. Ştiţi discuţiile de atunci, au fost nişte presiuni şi a fost forţat să-şi dea demisia. Răzvan a deblocat foarte multe lucruri care erau blocate în minister, lucru recunoscut inclusiv de Felix Stroe, că a preluat foarte multe documente şi proiecte care erau aproape finalizate de Răzvan. Deci eu am mare încredere în capacitatea lui de a conduce ministerul Transporturilor aşa cum trebuie", a declarat preşedintele PSD.

Comitetul Executiv Naţional al PSD i-a validat marţi pe deputaţii Răzvan Cuc - pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi pe Daniel Suciu - pentru cea de ministru al Dezvoltării Regionale, care va îndeplini şi funcţia de vicepremier, a anunţat la finalul şedinţei premierul Viorica Dăncilă. "Acestea sunt cele două nominalizări votate în cadru CExN, nominalizări care cred eu că trebuie acceptate de domnul preşedinte Iohannis", a spus premierul, care afirmă despre cei doi social-democraţi că îndeplinesc criteriile necesare pentru a coordona aceste portofolii. 

Vezi şi: Propuneri miniștri. Dăncilă: Îl sun pe Iohannis

Kovesi candidatură. Dăncilă, reacție fermă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel