Răzvan Cuc, după ce Guvernul PNL a picat: Dragi români, nu vă lăsați mințiți de această ciumă galbenă

"Normalitatea a învins și astăzi, mai mult ca oricând", transmite Răzvan Cuc.

"Astăzi în Parlamentul României am luat parte la aducerea tării pe făgașul normal. Am asistat la actul cel mai democratic pe care putea să-l desăvârșească puterea legislativă asupra unui executiv mincinos si anti-democratic: moțiunea de cenzură.

Celebri miniștri care nu au știut decât să dea afară liftiere, să îndatoreze România pentru 3 generații de acum încolo, să vândă sănătatea românilor, să accepte și chiar să dezvolte stări de conflict de interese sau incompatibilitate, să nu producă vreun proiect major de infrastructură, au plecat acasă pe usă dreaptă a democrației.

Dragi români nu vă lăsați mințiți de această ciumă galbenă care se erijează în apărătoarea democrației. Nu puteam să stăm cu mâinile la sân și să nu trimitem la lada de gunoi a democrației acest guvern mediocru și inexistent față de interesele cetățenilor ei", a scris Răzvan Cuc pe Facebook.

"Al doilea Guvern Zero"

"Știrbirea procedurilor democratice privind actele normative aprobate, ignorarea oricăror proceduri de consultare a societății civile ne arată, dacă mai era cazul, că există un al doilea “guvern zero” - cel al cobzarului Ludovic, pe lângă cel care a fost - al cioloșului bruxellez, mai nou.

Emiterea unui număr atât de mare de ordonanțe de urgență, într-o singură zi, ne arată disperarea cu care Ludovic a vrut să-și asigure un “tril” liniștit și sigur, spre o funcție de șomer.... așa cum a fost înainte de a deveni premier. Normalitatea de astăzi aduce regulile democratice la rangul la care trebuiau să fie respectate până acum și PNL-iștii nu au facut-o!!!

PS: mai există totuși o șansă de vindecare!!!", scrie Răzvan Cuc în mesajul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel