Răzvan Burleanu şi-a depus candidatura la preşedinţia FRF

Răzvan Burleanu, preşedintele federaţiei de minifotbal, şi-a depus, joi, dosarul de candidatură la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, el declarând la ieşire că a îndeplinit toate condiţiile pentru a participa la alegerile care vor avea loc pe 5 martie.

„Totul a fost în regulă, am îndeplinit toate condiţiile de eligibilitate pentru a candida la preşedinţia FRF. Adrian Stângaciu şi Victor Cruceană s-au ocupat azi de depunerea dosarelor. Pe domnii Kassai şi Sandu nu am avut plăcerea să îi întâlnesc. Poate sunt la locul de muncă, dar poate sunt în spatele uşilor închise", a declarat Burleanu, citat de Mediafax.

Întrebat ce părere are despre Gheorghe Chivorchian, care îşi va anunţa oficial candidatura vineri şi o va lansa luni, Burleanu a precizat: „Fiecare are şansa lui în această competiţie. Eu nu mă lupt aici nici cu domnul Chivorchian, nici cu domnul Avram şi nici cu domnul Popescu sau restul candidaţilor. Scopul cu care am intrat în această luptă este să dărâmăm în acest sistem care a dus la faliment şi la dispariţia noastră din fotbalul mondial”.

La alegerile pentru preşedinţia FRF şi-au mai anunţat candidatura până acum fostul internaţional Gheorghe Popescu, fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Vasile Avram, fostul fotbalist Marcel Puşcaş, fostul jucător al echipelor Dinamo şi Rapid Octavian Popescu şi fostul preşedinte al clubului Poli Timişoara şi Ceahlăul Piatra Neamţ Gheorghe Chivorchian.

De asemenea, fostul jucător dinamovist Sorin Răducanu a afirmat că intenţionează să candideze la şefia FRF.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel