Războiul imaginilor de la mitingul PNL din Focșani (5 mai)

miting-PNL
miting-PNL

Sorina Matei a publicat o serie de fotografii pentru a arăta câți oameni au fost la mitingul PNL de la Focșani din 5 mai 2019.

Liberalii au spus că la mitingul din Focșani au participat 5.000 - 6.000 de oameni. În realitate, Sorina Matei a arătat că au fost mai puțini.

Iată imaginile publicate de Sorina Matei, jurnalistă B1 TV:

Orban, declarații la mitingul PNL din Focșani

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a declarat duminică, la mitingul de la Focşani, că liberalii merg fără frică să vorbească cu oamenii în fiecare localitate din ţară, fără a fi însoţiţi de jandarmi, poliţişti sau bodyguarzi, pentru că nu au niciun motiv să le fie frică de români.

”De peste două luni, împreună cu Rareş Bogdan, cu Robert Sighiartău, cu Siegfried Mureşan, cu Violeta Alexandru, cu toată echipa PNL mergem fără frică în fiecare localitate, vorbim cu orice om fără jandarmi, fără poliţişti, fără bodyguarzi, fără niciun fel de apărare pentru că nu avem niciun motiv să ne fie frică de români sau să avem nevoie de cineva să ne apere pentru că ceea ce aducem României are nevoie România. Fiecare român are nevoie de PNL”, a spus Ludovic Orban, în timpul unui mitingul electoral.

Orban a susţinut că niciun lider PSD nu a avut curajul să-i înfrunte pe liberali, nici măcar Liviu Dragnea care ”nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din ţara asta”.

”Am fost săptămâna aceasta în fiefuri PSD, m-am dus la Câmpulung unde este primar PSD, n-am văzut picior de PSD ca să nu mai zic că nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost unde este Dacia Renault la Mioveni, unde primarul PSD a fost ales în 2016 cu 90%, nu am văzut picior de PSD şi nu l-am văzut pe Dragnea. (...) Am fost în Turnul Severin, ieri, la Zilele Turnului Severin, cu primar PSD, nu am văzut picior de PSD, nu l-am văzut pe Dragnea. L-a văzut cineva pe Dragnea în vreun loc din judeţele, din localităţile în care trăiţi? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din ţara asta, se ascunde ca un şobolan în Kiseleff unde joacă angry birds. Aţi auzit de aşa ceva? A înnebunit complet omul ăsta! Ăsta mai poate să conducă România?', a spus Orban.

Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi alţi lideri ai partidului s-au aflat duminică la Focşani unde s-a desfăşurat un miting electoral de susţinere a candidaţilor PNL la alegerile europarlamentare, la care au participat, potrivit estimărilor făcute de organizatori, circa 4.000 de susţinători din Vrancea, dar şi din Bacău, Vaslui, Galaţi, Brăila şi Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel