Războiul cu Băsescu reîncepe. De ce parlamentarii USL sunt refuzați la Palat

JURAMANT
JURAMANT

 Administraţia Prezidenţială a transmis parlamentarilor USL care doreau să participe la depunerea jurământului miniștrilor din Cabinetul Ponta II că nu sunt bineveniți la Palatul Cotroceni. Traian Băsescu este probabil pregătit pentru un discurs acid la adresa USL, în urma refuzului de a i se ridica imunitatea deputatului Ion Stan.

Ceremonia depunerii jurământului care  urmează să aibă loc, vineri seara, la Cotroceni,  va avea loc doar în prezența miniștrilor desemnați. Potrivit Administrației Prezidențiale, parlamentarii USL nu vor fi primiti la ceremonie.

La depunerea jurământului de către primul Cabinet condus de Victor Ponta, în luna mai, au asistat numeroşi parlamentari şi lideri USL, dar şi soţia şi mama premierului.

Liviu Pop a declarat, la România TV, că mai mulţi parlamentari USL intenţionau să participe la ceremonia de la Cotroceni.

 "Acum o oră şi jumătate, am aflat că nu putem partidipa la ceremonie. Preşedintele României ar trebui să explice de ce nu a venit la Parlament şi de ce nu pot participa la evenimentul de la Cotroceni şi aleşii poporului", a spus Pop.

Traian Băsescu poate da în această seară   semnalul încheierii scurtei coabitări între cele două Palate, invocând votul negativ privind ridicarea imunității parlamentare a lui Ion Stan la solicitarea procurorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel