Război Victor Ponta-Liviu Dragnea. Un nou atac fulgerător

Victor Ponta l-a criticat și astăzi pe președintele partidului, Liviu Dragnea. 

”Am văzut că domnul Dragnea mă tot trimite la alte partide. Eu nu am fost decât în PSD, nu la alte partide, dânsul a mai fost la alte partide” a declarat Victor Ponta. El a amintit că a mai salvat o dată PSD în 2010: ”Era într-un moment mai slab, m-am băgat și am salvat unii lideri”.

Victor Ponta a declarat că-i pare rău că la ”ALDE se strică treaba”, dar ”PSD o duce bine”. ”Nu cred că România și PSD pot fi conduse ca la Consiliul Județean Teleorman, unde știți cum e, unul singur gândește și ceilalți `muncește`.”

Întrebat dacă s-a pus problema formării unui partid naţionalist în care să fie implicat, deputatul PSD a precizat că nu a avut astfel de discuţii.

”A pus problema domnul Dragnea şi o să îl întreb când vreau să fac altceva în politică, îl întreb pe dânsul. Am văzut că e prieten cu Bogdan Diaconu acum. Eu nu am avut asemenea discuţii, dar am înţeles că a discutat dânsul cu Diaconu. Foarte bine. Important este că acum domnul Diaconu nu mai e prietenul lui Sebi Ghiţă, e prietenul lui Liviu Dragnea. Sper să nu dispară şi Liviu acum”, a precizat Ponta.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel