RĂZBOI total în USL. Crin Antonescu: Ponta își ia ÎNDRĂZNEALA să mă facă MINCINOS. Va fi foarte greu să mergem mai departe

Crin Antonescu a declarat, luni, că nu știe cum au ajuns stenogramele de la ședința BPN al PNL în presă, dar sunt AUTENTICE. Liderul PNL a adăugat că premierul Victor Ponta și-a luat "ÎNDRĂZNEALA" de a a-l face "MINCINOS", ceea ce nu-i permite.  Crin Antonescu a precizat că toate lucrurile pe care le-a spus sunt adevărate. 

Crin Antonescu a declarat că "Înregistrările a căror proveniență nu îmi e cunoscută de la ședința BPN al PNL sunt autentice. Lucrurile relatate în presă sunt reale. Ce am spus eu e adevărat. Domnul Ponta își ia îndrăzneala azi să mă facă mincinos, lucru pe care nu i-l permit. Nu i-am permis nici lui Băsescu, nu pot permite nimănui. Am spus totdeauna adevărul, chiar dacă nu aș fi dorit să-l spun public și nu l-am spus public. Toate lucrurile pe care le-am spus sunt adevărate. Ponta vorbește azi de o decizie în USL privitoare la susținerea legii amnistiei. Nu e adevărat, puteți verifica și din simplul fapt că ședintele USL sunt urmate de o conferință de presă. Nu a existat o asemenea ședință și decizie. Dacă o asemenea decizie s-ar fi luat, nu ne putem explica avizul negativ al ministrului Justiției și nici declarația din Africa de sud a premierului".

Ponta: Crin Antonescu minte. Nu e prima oară, m-am obișnuit

Victor Ponta a spus, luni, că "nu e prima oară când Crin Antonescu minte. M-am obișnuit". Premierul a adăugat că "Nu spune adevărul. Am fost 12 persoane la USL când am discutat să se voteze. Dacă dau eu ordonanţă de urgenţă, e în regulă, dacă ajunge la Parlament este împotrivă".

Crin Antonescu a precizat: "Nu i-am cerut niciodată să dea o OUG, ci am evocat într-o discuție în care l-am informat luni că PNL nu va vota legea amnistiei, am invocat în discuție această posibilitate, dacă ține la lege. Evident că ordonanță nu se putea da, dar nu i-am propus asta niciodată".

Crin Antonescu: Eu, spre deosebire de alții, nu am fost dovedit vreodată mincinos

Liderul PNL a adăugat: "Îmi pare rău că premierul Ponta, într-o situație încurcată, recurge la asemenea atitudini. Eu nu am mințit, acesta e adevărul, eu, spre deosebire de alții, nu am fost dovedit vreodată mincinos. Nici propunerea de liste comune la europarlamentare nu a fost făcută oficial de PNL, e o ipoteză pe care am discutat-o un grup de câțiva colegi, ca o ipoteză pentru întărirea unității USL. Eu am căutat să fiu cât mai puțin acid".

"Nu pot să rup o alianță pentru că nu mai am încredere într-un om"

Despre situația din USL, liderul PNL spune că "Sigur că USL se află într-o situație grea, acest atac lipsit de bunăcuviință și onestitate ne pune într-o situație dificilă. Facem toate eforturile ca încrederea oamenilor care ne-au votat să nu fie înșelată. PNL se afla la guvernare nu printr-o înțelegere între mine și Pona, PNL, ca și PSD, se află la guvernare în consecința votului dat de români. (...) Va fi foarte greu să mergem mai departe, dar nu ne dăm bătuți. Nu pot să rup o alianță, să dărâm un proiect pentru că nu mai am încredere într-un om".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel