Război total PSD-PNL în Cluj. "Orice tentativă de mascare, prin subiecte electorale...

Biroul de presă al PSD Cluj a transmis un mesaj tăios, marți, în care atacă PNL.

Problema gunoaielor a trecut într-o nouă etapă, după ce primarul clujean Emil Boc a spus că este cea mai gravă problemă cu care care confruntă de când este politician. PSD Cluj se plânge că "Problema depozitării gunoaielor menajare persistă în județului Cluj, în ultimele zile locuitorii din mai multe localități, semnalând că resturile menajere nu au fost colectate, comunele Sânpaul și Cornești fiind doar două exemple. O altă situație neplăcută pentru contribuabilul clujean este creșterea tarifelor pentru activitatea de salubrizare menajeră, situație regăsită inițial în municipiului Cluj-Napoca, apoi și în alte localități din Județul Cluj. În comuna Bonțida, prețul/ gospodărie a crescut de la 8,3 lei la 16 lei, modificarea de preț determinând numeroși săteni să renunțe la acest serviciu".

"Având în vedere că președintele Consiliului Județean Cluj, dl. Mihai Seplecan, și-a manifestat intenția de a candida la primăria Cluj-Napoca în 2016, îi solicităm să vină cu o soluție în cazul depozitării gunoaielor din județul Cluj și pe urmă să înceapă campania electorală asumată", transmite biroul de presă al PSD Cluj.

"PSD Cluj nu este interesat de concursul de orgolii din PNL. În acest moment, liberalii clujeni trebuie să vină cu un proiect coerent în privința depozitării gunoaielor. Orice tentativă de mascare a responsabilității administrative prin subiecte electorale, produce grave deservicii comunității clujene" a declarat consilierul județean Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel