Război PSD-PMP: Cum poți să minți în halul ăsta? O să publicăm lista!

Cristina Alexandrescu / 17 Martie 2014 / 22:00 Salveaza PDF Comentarii

Emisiunea ”Ediția de seară”, de la România Tv, a fost luni gazda unui adevărat război purtat de doi lideri ai formațiunilor PSD și PMP.

Codrin Ștefănescu și Florin Popescu au avut schimburi de replici acide pe tot parcursul emisiunii, însă apogeul a fost atins când secretarul-general adjunct al PSD a spus că liderii PMP din Capitală primesc 50 de euro pentru fiecare membru nou pe care îl atrag.

Redăm mai jos dialogul dintre cei doi: 

Codrin Ștefănescu: Eu, spre exemplu, am primit astăzi la partid informări scrise, din toate sectoarele Bucureștiului, cu nume - cine sunt persoanele, care sunt liderii de grup care sunt angajați și primesc în jur de 50 de euro pentru fiecare înscris în Partidul Mișcarea Populară. Deci primesc bani la negru. Toate sectoarele Bucureștiului au raportat același lucru. 

Florin Popescu: 'Ai, băi Codrine, nu mai minți în halul ăsta! Cum poți să minți în halul ăsta? Nu te supăra pe mine!

C.S.: O să dăm publicității toată lista!

F.P: Dați-o! Nu mai ține la oameni! Nu mai țin diversiunile astea.

(...)

C.S.: Voi să vă comparați cu Coposu, e strigător la cer! Adică plecați din PDL, că voi faceți mișcarea lui Băsescu, și vă comparați cu Coposu?

F.P: 50 de euro? Cum poți să minți în halul ăsta, mă, Codrine? Te decredibilizezi pe plan politic. De unde să dăm banii ăștia?

C.S.: Domnul Popescu, vom primi rapoarte și la Dâmbovița.

F.P: Spune-mi unul care a primit și eu plec acasă! La mitingul ăsta a venit un vecin al dânsului la mine și îmi spune: <Dom'ne, fă-i ceva lui Codrin, că a devenit tot timpul nervos și ne certăm tot timpul cu el!>.

 

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26