Război PSD. Chirieac: Dragnea, CÂȘTIGĂTORUL de etapă. Posibil ca PSD să propună un nou nume de premier, în acest an

Bogdan Chirieac spune că Liviu Dragnea este câștigătorul de etapă al luptei din PSD. Analistul nu exclude ca Partidul Social Democrat să propună pe parcursul acestui an, o nouă variantă de prim-ministru.  

Bogdan Chirieac consideră că în acest moment PSD-ul joacă de partea lui Liviu Dragnea.

"Deocamdată la bătălia de etapă, a fost o victorie clară a președintelui Liviu Dragnea. Nu știu cine va câștiga războiul până la urmă, dar să știți că timpul, în mod paradoxal, lucrează în favoarea președintelui Liviu Dragnea. Pe măsură ce se va apropia momentul implementării legilor justiției, posibilitatea de a folosi justiția în jocul politic se va restrânge. Or, care este principala armă folosită împotriva lui Liviu Dragnea? Justiția, nu jocul politic democratic. În acest moment, sigur, sunt două tabere, iar conflictul din PSD o să se stingă când unul dintre cei doi lideri o să dispară din prim plan. Din ce am văzut la CEx, o anumită parte a presei îl umfla foarte tare pe Mihai Tudose, în timp ce partidul e cu Liviu Dragnea. Cred că Liviu Dragnea va pregăti cu mare atenție CEx-ul de la Iași, de la sfârșitul lunii, când s-ar putea ca Mihai Tudose să aibă surprize," a spus Bogdan Chirieac la România TV. 

Întrebat despre posibilitatea unui nou scenariu "Grindeanu", Bogdan Chirieac spune că nu se pune problema de așa ceva.

"Mihai Tudose nu e același tip de om ca Sorin Grindeanu. Dacă partidul ar pune presiune asupra lui, Mihai Tudose ar demisiona, nu ar fi nevoie de moțiune de cenzură. Nu exclud ca în cursul acestui an, PSD să vină cu un alt prim-ministru," a mai spus Bogdan Chirieac. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel