Război PSD. Carmen Dan: Ponta învârte cheia

Victor Ponta nu va destabiliza situaţia în PSD, a declarat luni ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan. Aceasta a afirmat că în partid nu s-a discutat deocamdată despre propunerile de premier. 

"Ponta nu va destabiliza nicio situaţie în PSD, asta este clar. (...) Nu noi ne-am dorit să se ajungă în această situaţie. (...) Cred că cel mai bine învârte (n.r. - cheiţa) domnul Ponta, care, mai nou, aţi observat şi dumneavoastră, verifică miniştri, vorbeşte", a spus Carmen Dan, la sediul MAI. 

Carmen Dan a menţionat că fostul secretar general al Guvernului Mihai Busuioc se gândeşte să facă o plângere în contencios-administrativ împotriva numirii lui Victor Ponta în locul său. 

Ea a arătat că nu ştie ce a determinat decizia premierului de a trimite la Cotroceni doar demisia ei şi a lui Sevil Shhaideh de la Ministerul Dezvoltării Regionale. 

Credeţi-mă că nu pot să identific acum foarte exact de ce reprezentăm noi, ca miniştri, pentru Grindeanu, acum, un fel de (...) extremă urgenţă, dar orice calcule şi-ar fi făcut domnia sa, probabil că s-a gândit să înceapă cu Ministerul de Interne şi cu Ministerul Dezvoltării. Din ce considerente? Cred că ar trebui să explice dânsul. Pentru că dacă s-ar fi uitat un pic la activitatea acestor două ministere ar fi constatat că nu sunt rateuri, nu sunt deraieri, a spus Carmen Dan, potrivit Agerpres.

Potrivit acesteia, în PSD nu s-a discutat deocamdată despre cine va prelua funcţia de premier, dacă moţiunea împotriva Guvernului Grindeanu va trece, iar numele vehiculate în spaţiul public sunt doar speculaţii. 

Nu s-a discutat despre propuneri pentru funcţia de premier, probabil se vor face după ce vom trece de această etapă a votării moţiunii de cenzură, a adăugat ea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel