EXCLUSIV  Război politic total. Diaconu, reacție fulminantă după ce s-a cerut dizolvarea PRU

PACT cere dizolvarea PRU pentru încălcarea Constituției și a Legii Partidelor Politice. Bogdan Diaconu, președintele PRU, a avut o reacție exclusivă pentru dcnews.ro. 

VEZI AICI MAI MULT DESPRE CEREREA PACT: Bombă pe scena politică! Se cere DIZOLVAREA unui partid

Bogdan Diaconu a afirmat, pentru dcnews.ro, că întărirea PRU ”sperie pe foarte multă lume”. Președintele PRU a amintit ce s-a întâmplat și ieri la Camera Deputaților, când s-a încercat blocarea formarea unui grup parlamentar de către PRU. ”Mă lasă rece toată această acțiune a PACT, o organizație despre care am impresia că este destul de apropiată de zona finanțată dintr-un mediu dubios, este fix problema lor”. 

Bogdan Diaconu a mai precizat că ”Patrula lui Vlad Țepeș nu este o organizație paramilitară, este o chestie civică, nu aparține PRU, ci este un ONG, inclusiv purtătorul de cuvânt al SRI a lămurit această problemă după congresul PRU când am anunțat acest ONG și a spus că nu este nici paramilitară, nici nu încalcă Constituția, pentru că și atunci au fost două sesizări pe aceeași fundamentare. Nu s-a întâmplat nimic nici atunci, nu o să se întâmple nimic nici acum”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel