Război politic Dragnea-Iohannis. Chirieac: "S-a deschis un FRONT!"

Klaus Iohannis - Liviu Dragnea
Klaus Iohannis - Liviu Dragnea

Care este miza războiului politic la vârf care a început în urmă cu câteva săptămâni ne-o relevă Bogdan Chirieac, într-o scurtă analiză.

Invitat într-o emisiune la România Tv, duminică seara, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat ultimele atacuri ale lui Liviu Dragnea la adresa preşedintelui Iohannis:

"A venit rândul PSD-ului să contraatace. Miza? Prezidenţialele. Primul a dat atacul preşedintele Iohannis acum trei săptămâni - o luă de zile, când s-a opus revocării, dar şi înainte a avut nişte tentative de a-şi începe campania electorală. Şi iată că în această seară Liviu Dragnea a deschis jocul pentru contraatacul PSD. Domnul Dragnea mi s-a părut foarte solid în argumentaţia sa. De ce spun asta? A subliniat faptul că ]n niciun moment nu se pune problema suspendării peşedintelui." a precizat Chirieac.

"Atenţie! Nu se va întâmpla lucrul acesta, a spus Liviu Dragnea. Din ce cauză?... ca să nu se supere ambasadele? NU! O suspendare a preşedintelui Iohannis acum i-ar putea furniza combustibil electoral aşa cum s-a întâmplat cu Traian Băsescu în 2007, când a fost suspendat şi a revenit cu 75% dintre cei care au votat în favoarea sa. Şi tot nu s-a terminat combustibilul până în 2009 când au fost cele mai contestate alegeri din Europa de după al doilea război mondial. Liviu Dragnea nu vrea să facă această greseală. În schimb, în ce-a declarat acolo a fost un lucru important: înţeleg că s-a făcut o plângere penală împotriva preşedintelui Iohannis vis-a-vis de case? Păi s-a deschis un front!" este concluzia analistului Bogdan Chirieac.

[citeste si]




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel