Război PNL - USR. Nicolae Robu: Nu-mi mai asociați numele!

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, vine cu „clarificări” pe contul său de Facebook.

„CLARIFICĂRI

- NU-MI MAI ASOCIAȚI NUMELE CU POTENȚIALI CONTRACANDIDAȚI!!! -

Constatând, o dată în plus, că USR Timiș perseverează în a avea drept singură linie de conduită politică, atacarea mea prin calomniere grosolană, am explicat, în conferința de presă de ieri, că cei ce fac așa ceva ÎNTOTDEAUNA sunt sancționați de alegători, pt că aceștia nu pot trece cu vederea desconsiderarea inteligenței lor.

Am adăugat că eu n-o să fac ca ei, la reciprocitate, din respect pt membrii și simpatizanții USR de bună credință care tocmai astfel fiind și-au pus speranța că noul e implicit și bun. Își vor da seama - cei ce încă nu și-au dat- că nu e deloc așa, dar eu le respect opțiunea, speranța, îi respect pe domniile lor.

EI BINE, O SPUN RĂSPICAT: ÎN CEEA CE AM SPUS IERI, NU M-AM REFERIT LA NICIUN "CONTRACANDIDAT" AL MEU LA FUNCȚIA DE PRIMAR ȘI NICI N-O SĂ MĂ REFER VREODATĂ, NICI ASTĂZI, NICI MÂINE, NICICÂND!

De altfel, nici nu știu cine îmi vor fi contracandidații, pt că, după câte am fost informat, pe de o parte, majoritatea partidelor nu și i-au desemnat, iar pe de altă parte, în jurul celor câteva nume lansate pe piață au apărut controverse în interiorul forțelor politice în cauză, văzându-se diversele sondaje care au început să apară și mai ales văzându-le prestațiile. Mai precis: nici nu știu și nici nu mă interesează cine îmi vor fi contracandidați. CER PRESEI SĂ NU MAI AFIRME CĂ EU AM DAT REPLICĂ LUI X, ASOCIIND DIVERȘI X-și CU NUMELE MEU!”, a scris, sâmbătă, Nicolae Robu pe contul său de Facebook.

„EU N-O SĂ DAU REPLICĂ NICIODATĂ NICIUNUI X! În concluzie, nu mă mai folosiți! VĂ ROG!”, a conchis acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel