Război penal în Sectorul 2: Plângere pentru intimidarea martorilor

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus pe 1 iunie o plângere penală împotriva viceprimarului cu atribuții de Primar al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, și a Directorului General în cadrul Administrației Domeniului Public al Sectorului 2, Cristian Lemnaru. 

Astăzi, 2 iunie 2016, Dan Cristian Popescu a depus o completare la plângerea penală împotriva viceprimarului cu atribuții de Primar al Sectorului 2, Toader Mugur Mihai, și a Directorului General în cadrul Administrației Domeniului Public al Sectorului 2, Cristian Lemnaru. Completarea aduce la cunoștința procurorilor că cei amintiți mai sus, împreună cu Directorul de Producție și Administrativ al ADP Sector 2, Mircea Frîncu, pun presiuni asupra martorilor, angajați ai ADP Sector 2, pentru ca aceștia să depună mărturii mincinoase în fața procurorilor.

„Vreau să-i îndemn pe toți cei care au informații despre acțiuni ilegale ale celor ce conduc în acest moment Primăria Sectorului 2 și instituțiile din subordinea sa, să nu se lase intimidați și să aducă aceste informații în fața justiției. Oricine are știință de astfel de fapte și le ascunde, se face părtaș la ele. În același timp, îi îndemn pe angajații acestor instituții să nu se mai lase umiliți și folosiți în scopurile personale ale conducerii actuale”, a declarat Dan Cristian Popescu, candidat la Primăria Sectorului 2 din partea PNL. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel