Război pe europarlamentare Funar-Vadim. Decizia TRIBUNALULUI

Gheorghe Funar a contestat lista depusă de Corneliu Vadim Tudor, în numele PRM, pentru europarlamentare. Tribunalul București a decis. 

Vadim Tudor poate candida la alegerile pentru Parlamentul European din partea PRM, după ce contestația lui Funar a fost respinsă. 

Contestația fost depusă de către vicepreședintele PRM Ioan Bîldea, vineri. Ea susținea că lista lui Corneliu Vadim Tudor este ilegală, pentru că a fost depusă de o persoană fizică în numele unui partid.

În 15 iunie, un Consiliu Extraordinar al PRM, reunit la București, a decis demiterea conducerii partidului. Au fost numite noi foruri de  de conducere. În 27 iulie, 700 de delegați au decis excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor și alegerea lui Gheorghe Funar în funcția de președinte. Modificările au fost contestate în instanță de Corneliu Vadim Tudor.

În 28 noiembrie 2013, Tribunalul București a respins cererea de modificare a statutului partidului în urma Consiliului Extraordinar al formațiunii de la București din 15 iunie 2013, când s-a decis demiterea întregii conduceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel