Război Klaus Iohannis-diaspora. Bogdan Diaconu: Prostia asta să le iasă românilor din cap

Deputatul Bogdan Diaconu, fondator al Partidului România Unită, le transmite alegătorilor și, în special, electoratului din diasporă, că politicul românesc nu dă socoteală electoratului. 

"Anumite organizații și persoane din Diaspora s-au agitat, nemulțumite de consilierii lui Iohannis, imaginându-și că, dacă l-au votat pentru Cotroceni, au și drepturi asupra celui ales sau, culmea nesimțirii, că noul președinte trebuie să le dea socoteală alegătorilor. Li s-a răspuns, în schimb, cu România lucrului bine tăcut. De fiecare dată când cineva va avea vreo nemulțumire la adresa lui Iohannis, va primi, conform primelor demonstrații, un lucru bine tăcut. Adică făcut și mut. Mut în privința explicațiilor. Doar nu scrie nicăieri că un președinte trebuie să dea socoteală. Prostia asta trebuia să le iasă de mult românilor din cap, iar după fiecare tură de alegeri s-a lucrat puternic în acest sens", a scris deputatul Bogdan Diaconu, pe pagina sa de Facebook. 

Klaus Iohannis-diaspora, în război. Scrisoarea unor organizații din diaspora

Bogdan Diaconu l-a dat exemplu pe Victor Ponta, care, după alegerile din 2012, a anunțat că vrea UDMR la guvernare.

"Într-o mișcare similară, imediat ce a ajuns la Cotroceni, Iohannis și-a ales consilier un fost premier al guvernării PDL, guvernare taxată deja de alegători. Cei care cer socoteală pentru acest lucru sunt naivi din punct de vedere al realpolitikului românesc: când au dat vreodată politicienii socoteală alegătorilor lor? Faptul că Iohannis a promis o altfel de politică nu înseamnă că acest lucru se va și întâmpla. Când alegătorii săi își vor da seama de acest lucru va fi însă prea târziu", a completat politicianul. 

Fondatorul Partidului România Unită le transmită alegătorilor să nu mai ceară ce nu li se va da, "Și, în general, nu mai cereți nimic. Mergeți la vot, faceți-vă datoria, păcăliți-vă cu speranțe, și apoi ciocul mic, că după alegeri nu mai aveți niciun drept. Aceasta este România alegătorilor bine făcuți, adică făcuți pe față". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel