Urmărește emisiunea live


Război între lideri de partide. "L-am dat în judecată"

Copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, a declarat că l-a acţionat în instanţă pe preşedintele organizaţiei judeţene a Mişcării Populare Giurgiu, Ionel Dinu, de la care solicită despăgubiri în sumă de 20.000 pentru că acesta i-a adus acuze cu privire la o aşa numită afacere 'Morunul'.

'Domnul Ionel Dinu mi-a adus grave acuze, dar neîntemeiate cu privire la o aşa numită afacere 'Morunul' despre care m-a invitat să vorbesc public. Cred că se referă la perioada în care am fost preşedintele Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură şi după ce am constatat că producţiile de sturioni din Dunăre şi Delta Dunării în anii 2002, 2003 şi 2004 au fost de doar cinci sute de kilograme de sturioni şi 50 de kilograme de caviar faţă de două mii de tone de sturioni şi în jur de o sută de tone de caviar din perioada 1960 şi din cele şase specii de sturioni am regăsit doar două era firesc să iau o atitudine responsabilă şi am propus interzicerea pescuitului sturionilor la Dunăre pentru perioada 2006-2016.

Această decizie a făcut să lovesc în cercuri de interese. Probabil că o iniţiativă lăudată pe plan mondial pentru domnul Dinu e o afacere şi va fi nevoit să dea explicaţii pentru acuzele aduse', a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Gheorghe Ştefan.

El a mai spus că l-a dat în judecată pe Ionel Dinu', solicitând în instanţă suma de 20.000 de euro despăgubiri morale pentru alterarea imaginii sale publice, bani pe care a susţinut că îi va dona unor cămine de copii sau bătrâni din judeţul Giurgiu.

Contactat de corespondentul AGERPRES, Ionel Dinu a declarat că îşi va cere scuze public de la Gheorghe Ştefan pentru acuzele aduse. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel