Urmărește emisiunea live


Război în PSD. Marian Oprișan: Modificați această blestemată de lege

Marian Oprișan a solicitat, duminică, la Congresul extraordinar al partidului, modificarea legii incompatibilităților aleșilor locali, pe care a catalogat-o drept "blestemată".

"Înțelegem integritatea, nevoia de curățenie, dar trebuie să înțelegem și nevinovăția și abuzul. Modificați — pentru că vă cer de trei ani acest lucru — această blestemată lege a incompatibilităților din România, care a făcut numai necazuri și românilor și administrației din România!", a spus Oprișan.

El a solicitat și repornirea procesului de descentralizare.

"Domnule Dragnea, domnule Ponta, haideți să terminăm cu ipocrizia în România! Nu putem ține primari, președinți de consilii județene, directori de direcții, angajații administrației publice locale cu salarii de mizerie ca să vehiculeze milioane de euro", a adăugat Oprișan.

El a ținut să sublinieze că asocierea PSD cu comunismul este inventată de adversarii politici.

"Cum să acuzi PSD de comunism când, în frunte cu Ion Iliescu, eu, pe 21 decembrie, am plecat la București să dăm jos acel regim comunism din România? (...) A asocia PSD cu comunismul este cea mai mare porcărie pe care am auzit-o vreodată. Noi am dat regimul comunist jos și tot ce reprezenta el rău în țara noastră", a susținut Oprișan, citat de Agerpres.

Social-democratul a precizat că nu candidează la nicio funcție în conducerea centrală a PSD, deoarece are un proces pe rol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel