EXCLUSIV  Război în PSD. Daniel Băluță, apel la calm: Avem nevoie de liniște pe scena politică

Nu de puține ori, tensiunile din interiorul PSD au fost puse pe seama comunicării deficitare între liderii social-democrați. Acum însă, lucrurile par să fi depășit de mult stadiul de o simplă „ceartă în familie" și este clar că fără o resetare a discursului public și o așezare firească a priorităților, încrederea pe care majoritatea românilor a acordat-o PSD-ului în iunie 2016 se va prăbuși atât de mult încât va fi imposibil de recuperat. 

Cei mai expuși în urma acestei crize sunt, fără nicio îndoială, cei 7 primari ai Capitalei, personaje direct răspunzătoare în fața bucureștenilor pentru proiectele anunțate și care, fără susținere politică, nu mai au șanse să fie realizate.

Asupra acestui aspect deosebit de periculos pentru PSD a atras atenția astăzi, primarul general Gabriela Firea. Edilul le-a cerut public liderilor social-democrați să lase deoparte disputele și să realizeze că altfel rămân deficitari în ceea ce privește proiectele pentru care românii i-au ales să conducă România.

În folosul cetățenilor

La nivelul sectoarelor însă, lucrurile par a fi analizate mult mai pragmatic și raportate doar la ceea ce se poate face în mod cert în folosul cetățenilor.

Contactat de DCNEWS, primarul sectorului 4, Daniel Băluță, a evitat să facă o analiză a ultimelor întâmplărilor de pe scena politică și s-a rezumat la a face un apel la calm.

„Bucureștenii ne-au ales pentru că au văzut în noi oamenii potriviți pentru a le aduce un surplus de bunăstare, de confort și de ce nu, un surplus de liniște. Ori fără liniște, nimeni nu va putea să performeze. În ceea ce privește sectorul 4, avem atât de mult de lucru și proiecte atât de importante încât nu se putem abate de la traseul pe care l-am stabilit împreună cu cetățenii în iunie 2016. A început un nou an, un an în care provocarea noastră nu mai e accea de a identifica proiectele necesare unei dezvoltări normale a sectorului, ci de a finaliza cu succes tot ceea ce am început deja. Vorbesc aici despre străzi mai late, despre mai multe locuri de parcare, despre încurajarea investitorilor ce dezvoltă afaceri în sectorul nostru, despre școli și grădinițe adaptate vremurilor în care trăim, despre mai multe blocuri reabilitate termic, într-un singur cuvânt despre DEZVOLTARE! Cu riscul de mă repeta, toate acestea se pot realiza doar dacă suntem sănătoși și dacă avem parte de puțină liniște. Mai ales pe scena politică!", a încheiat Daniel Băluță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel