RĂZBOI în PSD. Cine sunt pierzătorii scandalului Toma-Tescaru

Primarul PSD Constantin Toma a încercat să le redea buzoienilor Compania de Apă, dar s-a lovit de un zid. 

Presa locală titrează că edilul a fost învins de Ionel Tescaru, șeful acestei instituții, dar, de fapt, adevărații pierzători sunt buzoienii care plătesc în continuare un preț foarte ridicat la apă.

Gruparea din jurul directorului Companiei de Apă, Ionel Tescaru, a reușit să-și impună punctul de vedere la Adunarea Ge­nerală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău 2008", respingând toate inițiativele muni­cipalității buzoiene.

"În ședința de astăzi nu s-a stabilit nimic bun; se cer niște avize din partea unor organisme, astfel încât să se lungească în continuare această boală. Cam aceasta este situația, dar sunt optimist în conti­nuare, sunt optimist de felul meu, și, până la urmă, legea se va aplica. Fărădelegile s-au făcut repede, punerea în aplicare a legii durează. Sunt optimist că legea se va aplica și la Buzău (...) S-au cerut niște avize de la toate organismele europene, mondiale, papale, de la NATO, pentru a se aproba modificarea actului constitutiv prin care familia Tescaru și acoliții de pe lângă el vor să-și continue activitatea (...) Vom încerca să aplicăm legea cu ajutorul instanței, până vor veni aceste avize. Nu vom opri în niciun fel acțiunea aplicării legii", a spus primarul Constantin Toma.

[citeste si]

El a spus că este convins că, odată cu restructurarea Partidului Social Democrat la Buzău, lucrurile se vor schimba: "Domnul Neagu are aceeași atitudine pe care a avut-o dintotdeauna, respectiv de sprijinire a activității Companiei de Apă, având în vedere că o parte din familia lui lucrează acolo, o parte din familia domnului Tescaru lucrează în Consiliul Județean; asta-i viața, mergem înainte (...) Voi avea o dis­cuție cu domnul Ciolacu, dar nu în sensul în care vă așteptați. Eu sper ca PSD să se restructureze, că Marcel Ciolacu dorește acest lucru, fapt care sunt convins că, până la urmă, se va întâmpla. Din păcate, lucrurile sunt greu de urnit, dar faptul că cineva vrea să facă schimbarea, iar această schimbare o dorește chiar președintele filialei județene a PSD, este foarte-foarte important", a mai precizat Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel