Război în PSD. Bădălău: Unul dintre cei doi TREBUIE să plece

Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău a spus că ori Mihai Tudose, ori Carmen Dan trebuie să plece din funcție, decizia urmând să fie luată în Comitetul Executiv Național al PSD. 

Niculae Bădălău spune că premierul Mihai Tudose a greșit când a declarat public că nu mai poate lucra cu ministrul Carmen Dan. 

"Este o dispută în interiorul partidului, care a fost accentuată de media, dar lucrurile nu sunt atât de grave. Eu mă înțeleg foarte bine atât cu Liviu Dragnea cât și cu premierul Mihai Tudose. Comitetul Executiv trebuia făcut cât mai repede din cauza scandalului de la Ministerul de Interne. Nu putem să spunem cine are dreptate, dar o să vedem finalitatea anchetei. Dacă vă referiți la raporturile celor doi(Mihai Tudose și Carmen Dan- n.r.), ele trebuiau discutate în cadrul Guvernului și în cadrul partidului, nu în spațiul public. Este un lucru foarte grav ceea ce s-a întâmplat. 

Asta duce la neîncredere într-un organ al statului foarte important. A fost grav ce s-a întâmplat și în Poliție. În această instituție există o caracatiță. Trebuie luate măsuri extrem de drastice în această instituție. Cred că premierul a greșit când a anunțat public că nu mai poate lucra cu doamna ministru. După cum am mai spus, totul trebuia discutat în cadrul Guvernului și al Comitetului Executiv. Este clar că lucrurile nu mai pot continua așa. Premierul are decizia privitoare la miniștri, dar trebuie comunicată în partid, Unul dintre cei doi, ori premierul Mihai Tudose ori ministrul Carmen Dan trebuie să plece," a spus Niculae Bădălău la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel