RĂZBOI în PNL. Ruptură din cauza USR. Senatorul Daniel Zamfir: Este deja mult prea mult

Este război în PNL din cauza "USR"-izării partidului. Pe de-o parte, există tabăra care face opoziție la PSD, fără circ, iar pe de altă parte, este tabăra care copiază mesajul celor de la Uniunea Salvați România.

Daniel Zamfir, senator PNL, a vorbit despre acest subiect la Antena 3.

"Unii colegi de partid, prin mesajele pe care le transmit, țin să USR-izeze PNL. Și eu nu cred că este bine! PNL a apărat drepturile și libertățile oamenilor. PNL întotdeauna a condamnat abuzurile. De asemenea, PNL a încurajat oamenii activi. Or, de la principiile acestea, nu cred că trebuie să se abată vreodată! Acum este goana după haștag. Eu nu cred că goana după haștag poate fi motorul creșterii încrederii populației în PNL. Vântul cu haștag poate trece, dar principiile care au definit liberalismul, de 100 de ani, trebuie să rămână. (...) A face opoziție pe niște lucruri concrete, alături de USR, este o discuție, dar a prelua din atitudinea și discursul lor este deja mult prea mult și cred că PNL nu trebuie să accepte acest lucru", a zis Daniel Zamfir.

De asemenea, recent, liberala Alina Gorghiu a făcut afirmații surprinzătoare la DC News LIVE despre USR.

"Am fost președinte al PNL și unul din oamenii care a crezut că se poate discuta cu USR în sensul încurajării partidelor mici. Am făcut-o așa cum trebuie. USR-ul se pare că de multe ori simte că e în competiție cu PNL, nu cu PSD. Face mai multă opoziție la PNL decât la PSD", a spus liberala.

[citeste si]

"Indulgența PNL ar trebui să ia sfârșit în ceea ce privește USR-ul. Pe mine mă amuză de multe ori mesajele USR-ului care ne tot spune cum sesizează pe la Curte, cum fac, cum dreg, cum depun moțiune, domniile lor neavând numărul de semnături necesar ca să facă aceste demersuri parlamentare. PNL face acest demers și, ca să nu-i lăsăm să se plictisească în Parlament, îi asociem demersului nostru de cele mai multe ori. (...) Dacă s-ar concentra mai mult pe PSD și nu neapărat cu discursuri și cu agresiuni așa cum au fost cele ale tandemului Șerban-Chichirău, ci mai mult cu substanță politică, cred că am fi cu toții mai eficienți", a mai zis Alina Gorghiu la DC News Live.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel